Bruidskapper

Plan mijn afspraak

Nieuwste kniptechnieken
Diverse abonnementen
Volledig naar uw wensen

Home ┬╗ Bruidskapper

Bruidskapper Hairstudio NewStyle in Katwijk zet alles op alles om ervoor te zorgen dat u de mooiste dag van uw leven krijgt. Geef elkaar het ja-woord terwijl u zich als een prinses voelt. Bespreek uw wensen met onze haarkunstenaars en zij gaan voor u aan de slag. Door het prachtig op te laten steken, bent u een prachtig visitekaartje van uzelf. Straal op de grote dag door te kiezen voor een ├ęchte bruidskapper.

De bruidskapper maakt van uw kapsel een uniek plaatje

Op de grote dag in uw leven wilt u stralen, opvallen en uzelf bijzonder voelen. Wij begrijpen dat maar al te goed. Daarom doen wij er alles aan om van uw kapsel een unieke creatie te maken. Laat uw haren opsteken en fleur uw kapsel op met toevoegingen zoals extensions, glinsterende speldjes of geurende bloemetjes. Heeft u krulhaar? Kies dan voor de speciale Curlsys kniptechniek voor krullend haar. Dan weet u zeker dat u op uw bruiloft volume heeft en het haar prachtig in model zit.

Blond haar

Openingstijden
Wij werken van ma t/m vrij

Ma

09:00 - 17:30

Di

09:00 - 17:30

Wo

09:00 - 17:30

Do

09:00 - 21:00

Vr

09:00 - 17:30

Blonde vrouw

Maak een afspraak zodat u zeker weet dat u straalt tijdens uw bruiloft

Zeker weten dat u er tijdens uw bruiloft fantastisch uitziet? Maak dan een afspraak met onze bruidskapper in omgeving Katwijk en Oegstgeest. Wees zeker van een sprookjesachtig resultaat. Dan weet u zeker dat u de show steelt tijdens de ceremonie. Doe inspiratie op en ga voor de kapsels die bij u passen. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een afspraak maken? Laat het ons weten door te bellen naar 071 – 407 77 66 of vul het contactformulier in.