Uw haar laten verven in Katwijk

Plan mijn afspraak

Nieuwste kniptechnieken
Diverse abonnementen
Volledig naar uw wensen

Wilt u uw haar laten verven in een professionele kapperszaak in of nabij Katwijk? Dan moet u zeker een afspraak maken bij Hairstudio NewStyle. Bij deze kapsalon bent u zeker van uitstekende kwaliteit. En dat voor een voordelige prijs. In onze salon in Katwijk begrijpen we dat het verven van uw haar goed moet worden gedaan. Daarom nemen wij de tijd om te luisteren naar uw wensen. Weet u niet goed welke kleur u uw haar wilt laten verven of heeft u twijfels? Geen zorgen. Onze professionals geven u graag een persoonlijk advies!

Laat uw haar bij ons in Katwijk verven met professionele haarkleuringsproducten

Naast de kennis en ervaring van onze kappers is de kwaliteit van de haarkleuringsproducten die gebruikt worden van groot belang voor een mooi resultaat. In onze haarstudio maken we gebruik van professionele en duurzame haarproducten. Daarom maken wij voor het kleuren van uw haar gebruik van de haarkleuringsproducten van het merk MATRIX. Wilt u de kleurtoon van uw haar veranderen, een permanente kleuring verfrissen of een boost geven aan de kleur of glans van uw haar? Met de haarverf van MATRIX zijn alle kleurbehandelingen mogelijk. Het product COLOR SYNC van MATRIX dat wij onder andere gebruiken, is vernieuwd met het Cera-Oil Priming Complex. Met dit kwalitatieve product houdt uw haarkleur tot wel twintig wassingen aan. Weet u al wanneer u uw haar kaar komt laten verven in onze kapsalon te Katwijk aan Zee?

Blond haar Katwijk aan Zee

Ma

09:00 - 17:30

Di

09:00 - 17:30

Wo

09:00 - 17:30

Do

09:00 - 21:00

Vr

09:00 - 17:30

Blonde vrouw Katwijk aan Zee

Onze stylisten verzekeren u van een prachtige look

Bij ons staat kwaliteit voorop. Daarom worden onze stylisten constant bijgeschoold. Zo doen onze professionals kennis en ervaring op door het bezoeken van (bruids)beurzen en verdiepen ze zich in de nieuwste technieken. Wilt u een prachtige look voor een bruiloft? Onze stylisten hebben veel ervaring met het creĆ«ren van een stralend bruidskapsel. Heeft u krullen of slag in uw haar en wilt u hier meer volume aan geven? Kom dan langs en probeer de kniptechniek Curlsys bij ons uit. Wilt u een afspraak maken voor het verven van uw haar bij onze kapsalon in Katwijk? Of wilt u advies? Bel naar 071 – 407 7766 en wij helpen u graag!