Een herenkapper in Katwijk aan Zee

Plan mijn afspraak

Nieuwste kniptechnieken
Diverse abonnementen
Volledig naar uw wensen

Home » Herenkapper

Natuurlijk bent u op zoek naar een herenkapper in Katwijk aan Zee waar ze u begrijpen. Een plaats waar vakmensen realiseren wat u wilt, wat de mogelijkheden zijn en wat u het best staat. Hairstudio NewStyle in Katwijk aan Zee is zo’n herenkapper. Dankzij het inlevingsvermogen van onze kappers, weet u zeker dat u een kapsel krijgt dat bij u aansluit. Wassen, knippen en stijlen, precies op de manier hoe u het voor ogen heeft. Het gebeurt bij herenkapper Hairstudio NewStyle.

De herenkapper in Katwijk aan Zee weet wat u wilt

Heeft u iedere keer hetzelfde kapsel en vindt u het tijd voor iets anders? Of heeft u een kapsel in gedachten, maar weet u niet precies of het u staat? Onze herenkapper heeft daar een antwoord op. Door te kijken naar uw stijl, type haar en de vorm van uw hoofd, weet u zeker dat uw kapsel op alle fronten klopt. Van knippen tot opscheren en van trimmen tot verven. Laat het creëren van een nieuw kapsel over aan onze herenkapper in Katwijk aan Zee, zodat u verzekerd bent van een prachtige coupe. Dit geldt tevens ook voor alle damesklanten.

Blond haar Katwijk aan Zee

Openingstijden
Wij werken van ma t/m vrij

Ma

09:00 - 17:30

Di

09:00 - 17:30

Wo

09:00 - 17:30

Do

09:00 - 21:00

Vr

09:00 - 17:30

Blonde vrouw Katwijk aan Zee

Laat ons weten wat u wilt

Wilt u maandelijks voordelig langskomen? Kies dan voor een kappersabonnement en bespaar geld door maandelijks een vast bedrag te betalen voor uw knipbeurt! Op die manier bent u iedere dag van de week van de maand verzekerd van een goed kapsel, tegen een gunstig tarief. Alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan onze galerij met trendy kapsels en laat ons weten wat u in gedachten heeft. Dan wij er alles aan om dat voor elkaar te krijgen. Maar eenvoudig online een afspraak, vul het contactformulier in of bel naar 071 – 407 77 66.