Een kapper in de buurt in Katwijk aan Zee

Plan mijn afspraak

Nieuwste kniptechnieken
Diverse abonnementen
Volledig naar uw wensen

Home » Kapper in de buurt

Breng een bezoek aan Hairstudio NewStyle, dé kapper bij u in de buurt in Katwijk aan Zee . Wilt u een ander model in uw haar of uw lokken een nieuwe kleur geven? Bij ons staan uw wensen centraal. Wij hebben aandacht voor elke klant. Vanuit onze expertise en ervaring denken wij met u mee en geven wij u uitgebreid advies. Loopt u binnenkort met een nieuwe look bij ons de deur uit?

Laat u knippen bij de kapper in de buurt in Katwijk aan Zee

Brengt u een bezoek aan onze fijne kapper bij u in de buurt in Katwijk aan Zee? Vertel ons hoe u uw kapsel wilt hebben. Met onze ervaring en vakkennis zijn wij in staat elk gewenst kapsel te creëren. Bij ons weet u dan ook zeker dat u met een goed gevoel de deur uitloopt. U rekent bij ons op de beste service en kwaliteit. Zo gebruiken wij de beste haarverzorgings- en stylingsproducten van professionele merken. Naast het knippen en kleuren van uw haar kunt u bij ons onder andere terecht voor de volgende bijzondere behandelingen:

Blond haar Katwijk aan Zee

Openingstijden
Wij werken van ma t/m vrij

Ma

09:00 - 17:30

Di

09:00 - 17:30

Wo

09:00 - 17:30

Do

09:00 - 21:00

Vr

09:00 - 17:30

Blonde vrouw Katwijk aan Zee

Wij doen meer dan alleen knippen en kleuren

Maar bovenstaande behandeling zijn niet alles! Wilt u uw haar in model brengen voor een feest of bruiloft? Dan moet het natuurlijk perfect zijn! Gelukkig nemen wij het creëren van een feest- of bruidskapsel voor u uit handen. Neem rustig plaats in de kappersstoel bij onze kapper bij u in de buurt in Katwijk aan Zee en wij zorgen ervoor dat u straalt op uw bijzondere dag! Laat u uw haar regelmatig knippen en/of verven? Dan kan het ideaal zijn om een abonnement bij ons af te sluiten. U betaalt dan een vast en voordelig bedrag per maand en stapt zo vaak u wilt binnen bij de kapper bij u in de buurt van Oegstgeest. Maak een afspraak door te bellen naar 071 – 407 7766. Heeft u eerst nog vragen? Geen probleem. Wij geven u graag advies.