Kapper Katwijk

Plan mijn afspraak

Nieuwste kniptechnieken
Diverse abonnementen
Volledig naar uw wensen

Home ยป Kapper Katwijk

Kapper in Katwijk aan Zee

Waar kunt u het best naar de kapper gaan in Katwijk aan Zee? Hairstudio NewStyle is waar u moet zijn. Bij ons staat u als klant altijd centraal. Gaat u voor een compleet nieuwe look? Of wilt u alleen uw haar laten bijpunten? Wij luisteren naar uw wensen, geven u professioneel advies en zorgen ervoor dat u met een glimlach onze kapsalon weer uitloopt.

Uw nieuwe coupe begint bij onze kapper in Katwijk aan Zee

Vindt u het leuk om uw kapsel steeds weer te veranderen? Of heeft u juist al jarenlang dezelfde coupe en wilt u eens iets nieuws? Maar weet u nog niet precies wat? Wij geven u graag deskundig advies. Op basis van de vorm van uw gezicht en uw haartype verzorgen wij een kapsel dat u prachtig staat. Ook kunnen we een kleuranalyse uitvoeren om zo te bepalen welke haarkleur het beste bij u past. Onze uitstekende service is zowel geldig voor een herensnit als een dameskapsel.

Blond haar

Openingstijden
Wij werken van ma t/m vrij

Ma

09:00 - 17:30

Di

09:00 - 17:30

Wo

09:00 - 17:30

Do

09:00 - 21:00

Vr

09:00 - 17:30

Blonde vrouw

Onbeperkt naar de kapper in Katwijk aan Zee

Houdt u er ook zo van om lekker vaak naar de kapper te gaan om en uw haar mooi laten verzorgen? Dan is een abonnement op de kapper in Katwijk aan Zee echt iets voor u! Met een abonnement mag u voor een vast en laag maandtarief onbeperkt langskomen bij onze kapper in Katwijk aan Zee. U heeft keuze uit verschillende abonnementen:

  • Wassen + knippen voor heren
  • Wassen + knippen voor dames
  • Kleuren inclusief high- en lowlights
  • Knippen + kleuren inclusief high en lowlights

Maak een afspraak en bezoek onze salon!

Komt u binnenkort langs bij onze kapsalon voor een compleet nieuwe look? Of wilt u graag uw haar netjes laten bijpunten? Maak dan direct een afspraak. Dit doet u door ons te bellen via het volgende nummer: 071 – 407 7766. Bent u al klant van ons? Dan kunt u ook heel gemakkelijk online een afspraak maken.