Kapper Rijnsburg

Plan mijn afspraak

Nieuwste kniptechnieken
Diverse abonnementen
Volledig naar uw wensen

Home » Kapper Rijnsburg

Kapper in de omgeving van Rijnsburg

Hairstudio NewStyle is een kapper in de buurt van Rijnsburg waar u als klant altijd op de eerste plaats komt. Wij luisteren naar uw wensen en geven u passend advies afgestemd op uw haartype. Hierbij ontvangt u altijd uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u met een tevreden gevoel onze salon weer uitloopt. Zit u binnenkort in onze kappersstoel?

Kwalitatieve producten én service bij de kapper in Rijnsburg

Hoe wij ervoor zorgen dat u met een glimlach op uw gezicht de salon verlaat? Dat begint met onze warme ontvangst en gezellige sfeer. Wij zorgen ervoor dat u zich thuis voelt in onze salon. Doordat onze stylisten ruime ervaring hebben opgedaan en continu worden bijgeschoold met de nieuwste technieken, kunt u altijd professionele dienstverlening verwachten. Ten slotte, werken we uitsluitend met de allerbeste producten die uw haar goed verzorgen én er stralend uit laten zien.

Blond haar Katwijk aan Zee

Openingstijden
Wij werken van ma t/m vrij

Ma

09:00 - 17:30

Di

09:00 - 17:30

Wo

09:00 - 17:30

Do

09:00 - 21:00

Vr

09:00 - 17:30

Blonde vrouw Katwijk aan Zee

Kies uit diverse behandelingen

Of u nu een compleet nieuwe coupe wilt of alleen uw haar wilt laten opsteken, bij onze kapper in regio Rijnsburg bent u altijd welkom. Zo kunt u bij ons terecht voor het knippen, kleuren & stylen van uw haar, maar ook voor het verzorgen van bruidskapsels. En dat zijn slechts enkele van de behandelingen waarvoor u terechtkunt bij onze kapper in de omgeving van Rijnsburg en Oegstgeest. Meer weten over hoe wij u kunnen helpen? Neem hiervoor contact met ons op via 071 – 407 7766. Door te bellen maakt u ook heel eenvoudig een afspraak.