Een kappersafspraak laten maken in Katwijk

Plan mijn afspraak

Nieuwste kniptechnieken
Diverse abonnementen
Volledig naar uw wensen

Eenvoudig online of telefonisch een kappersafspraak maken in Katwijk? Dat kan bij Hairstudio NewStyle. Maak eenvoudig een account aan bij de dames- en herenkapper, geef door wanneer u langs wilt komen en ga voor een nieuwe frisse coupe. Laat uw haren knippen en stijlen zoals u in gedachten heeft en val op met uw kapsel! Kom een kappersafspraak maken bij onze kapsalon in Katwijk en ga voor de coupe die u al lang wilt.

Snel een kappersafspraak maken bij uw kapsalon in Katwijk

Wanneer u een kappersafspraak maakt, combineert u gemak met kwaliteit. Zo is het vastleggen van een knipbeurt een fluitje van een cent. Laat u zo snel mogelijk van maandag tot en met vrijdag knippen en ga met de laatste trends mee. Wilt u het liever bij uw oude vertrouwde kapsel houden? Dat begrijpen wij maar al te goed. In dat geval doen we er alles aan om uw kapsel precies zo te krijgen, zodat het altijd perfect zit. Wanneer u bij ons een kappersafspraak komt maken, heeft u altijd snel waar u naar zoekt.

Blond haar Katwijk aan Zee

Ma

09:00 - 17:30

Di

09:00 - 17:30

Wo

09:00 - 17:30

Do

09:00 - 21:00

Vr

09:00 - 17:30

Blonde vrouw Katwijk aan Zee

Voor wat voor kapsel gaat u?

Laat u verrassen door onze kappers en ga voor de coupe waar u al tijden van droomt. Kom een kappersafspraak maken bij ons in Katwijk en ga voor het kapsel dat u wilt. Van een bruidskapsel tot het knippen van krullen met Curlsys en permanent tot highlights. Gaat u ieder maand naar de kapper? Kies dan voor ons kappersabonnement en laat u onbeperkt knippen voor een vast maandbedrag. Wacht niet langer en maak vandaag een afspraak bij onze zaak te Katwijk. Neem daarvoor telefonisch contact met ons via 071 – 407 77 66 of zet online uw afspraak vast.