Kapsalon Katwijk

Plan mijn afspraak

Nieuwste kniptechnieken
Diverse abonnementen
Volledig naar uw wensen

Dé kapsalon te Katwijk

Een kapsalon in Katwijk waar u als klant centraal staat, een gezellige sfeer ervaart én met een prachtig kapsel de salon weer uitloopt. Dat is Hairstudio NewStyle. De vakkundige kappers in onze kapsalon in Katwijk staan voor u klaar om al uw haarwensen te laten uitkomen. Komt u binnenkort langs? Maak meteen een afspraak!

Verwacht uitsluitend de hoogste kwaliteit van onze kapsalon in Katwijk

Na een behandeling door de kappers van onze salon in Katwijk, loopt u ongetwijfeld met een glimlach weer de salon uit. Hoe wij daarvoor zorgen? Dat begint met het gebruik van professionele en duurzame producten die uw haar goed verzorgen en er mooi uit laten zien. Daarbij werken we in onze salon in Katwijk uitsluitend met kappers die een rijke ervaring en expertise hebben in het kappersvak. Dankzij regelmatige cursussen en bijscholing zijn onze stylisten bij met alle huidige haartrends en technieken.

Blond haar Katwijk aan Zee

Ma

09:00 - 17:30

Di

09:00 - 17:30

Wo

09:00 - 17:30

Do

09:00 - 21:00

Vr

09:00 - 17:30

Blonde vrouw Katwijk aan Zee

Elk kapsel is mogelijk in onze kapsalon in Katwijk

Voor het knippen en stylen van krulhaar is een speciale behandeling nodig. Daarom zijn wij gespecialiseerd in Curlsys, een speciale techniek voor het knippen van krullen. Deze manier van knippen zorgt ervoor dat u krullen mooi en natuurlijk vallen, zonder dat het snel gaat pluizen. Een ware uitkomst voor veel mensen. Ook wanneer u geen krulhaar heeft kunt u bij ons terecht voor diverse behandeling. Zo voeren wij de volgende kappersbehandelingen uit:

  • Knippen, kleuren en stylen voor dames en heren
  • Kleuranalyse en advies
  • Vervaardigen van prachtige bruidskapsels, ook op locatie
  • Vervaardigen van mooie, stijlvolle feest- & galakapsels
  • Adviseren van de nieuwste haarverzorging op molecuulbasis
  • Zetten van extensions en flip-in systemen

Maak een afspraak en kom langs in onze kapsalon nabij Katwijk

Komt u langs in ons kapsalon in omgeving Valkenburg voor het knippen van uw krullen? Of kiest u voor een van onze andere behandelingen? Bij ons bent u altijd welkom. Wel kunt u het beste van tevoren een afspraak maken. Zo weet u zeker dat wij uitgebreid de tijd voor u hebben. U maakt een afspraak door te bellen naar 071 – 407 7766. Wilt u meer weten over onze behandelingen? Ook daarvoor kunt u ons altijd bellen.