Kapsalon Rijnsburg

Plan mijn afspraak

Nieuwste kniptechnieken
Diverse abonnementen
Volledig naar uw wensen

Home » Kapsalon Rijnsburg

Een kapsalon in de omgeving van Rijnsburg

Na een bezoek aan onze kapsalon dichtbij Rijnsburg loopt u met een prachtig kapsel weer naar buiten. Bij elke behandeling in onze kapsalon, komen de wensen die u als klant heeft op de eerste plaats. Hoe ziet u uw nieuwe kapsel precies voor zich? Wij zorgen ervoor dat het werkelijkheid wordt. Dankzij onze rijke ervaring en regelmatige bijscholingen, kunnen wij elk kapsel voor u realiseren.

Professionele behandeling van elk haartype in onze kapsalon dichtbij Rijnsburg

Het knippen van krullen is een vak apart. Om de mooiste kapsels te creëren bij mensen met krulhaar, hebben wij ons gespecialiseerd in de Curlsys methode. Deze methode zorgt voor een glanzende en veerkrachtige coupe die niet snel pluist. Naast deze behandelmethode, zijn wij ook gespecialiseerd in:

Blond haar Katwijk aan Zee

Openingstijden
Wij werken van ma t/m vrij

Ma

09:00 - 17:30

Di

09:00 - 17:30

Wo

09:00 - 17:30

Do

09:00 - 21:00

Vr

09:00 - 17:30

Blonde vrouw Katwijk aan Zee
  • Knippen, kleuren en stylen van zowel mannen als vrouwen
  • Kleuranalyses en advies
  • Prachtige bruidskapsels en galakapsels, ook op locatie
  • Adviseren over haarverzorging op molecuulbasis: Living Proof
  • Het zetten van extensions en flip-in systemen

Ongeacht de behandeling die u kiest, u kunt bij ons altijd rekenen op persoonlijke aandacht en een vakkundige dienstverlening. Weet u nog niet zeker hoe uw nieuwe kapsel eruit moet gaan zien? Wij adviseren u hier graag over, vraag het ons gerust!

Wanneer zien we u in onze kapsalon nabij Rijnsburg verschijnen?

Elke dinsdag tot en met zaterdag heten wij u van harte welkom in ons kapsalon in Katwijk, niet ver van Rijnsburg. Wilt u zeker weten dat wij uitgebreid de tijd voor u nemen? Maak dan voordat u langskomt een afspraak door te bellen naar 071 – 407 7766. Naar dit nummer mag u ook altijd bellen als u meer informatie wilt over een behandeling of een andere vraag wil stellen.