Kapsalon Valkenburg

Plan mijn afspraak

Nieuwste kniptechnieken
Diverse abonnementen
Volledig naar uw wensen

Kapsalon in omgeving van Valkenburg

In de kapsalon van Hairstudio NewStyle, gevestigd dichtbij Valkenburg, staat u als klant altijd centraal. Wij luisteren naar wat uw wensen zijn en creëren het kapsel dat u voor ogen heeft. Of u nu gaat voor een nieuw kleurtje in uw haar, een knipbeurt, extensions, voedende haarverzorging of een kapsel voor een feestje, wij verzorgen het voor u.

Laat u persoonlijk adviseren in de kapsalon dichtbij Valkenburg

Wilt u graag een nieuw kapsel, maar weet u nog niet precies wat? Wij geven u er graag advies over. Dit advies is afgestemd op de vorm van uw gezicht en uw haartype. Ook kunnen we een kleuranalyse uitvoeren, waarmee we bepalen welke haarkleur u het allermooist zal staan. Dankzij de uitgebreide ervaring, regelmatige bijscholing en hoogwaardige producten, bent u bij onze kapper dichtbij Valkenburg verzekerd van een verbluffend eindresultaat.

Blond haar Katwijk aan Zee

Ma

09:00 - 17:30

Di

09:00 - 17:30

Wo

09:00 - 17:30

Do

09:00 - 21:00

Vr

09:00 - 17:30

Blonde vrouw Katwijk aan Zee

Proef de gezellige sfeer bij de kapper nabij Valkenburg

Een bezoek aan de kapper wordt bij onze kapsalon dichtbij Valkenburg en Rijnsburg een feestje. Zodra u een stap in de salon zet, ervaart u de warme en gezellige sfeer die er hangt. Wij verwelkomen u hartelijk en zorgen ervoor dat u zich meteen thuis voelt. Dit maakt een bezoek aan onze kapsalon keer op keer tot een prettige ervaring. Vindt u het leuk om regelmatig langs te komen? Dan is het wellicht iets voor u om een abonnement af te sluiten. Zo kunt u zo vaak u wilt naar de kapper in regio Valkenburg.

Bel en maak meteen een afspraak

Brengt u binnenkort een bezoek aan onze kapsalon in Valkenburg? Wij heten u, zowel heer als dame, van harte welkom! Wel raden we aan om van tevoren een afspraak te maken. Dit doet u door te bellen naar 071 – 407 7766 Ook voor vragen over onze behandelingen mag u ons via dit nummer altijd bellen. Nadat u eenmaal langs bent geweest in onze kapsalon, kunt u in het vervolg ook online een afspraak maken.