Uw krullen laten knippen in Katwijk

Bent u op zoek naar een geschikte kapper in Katwijk die gespecialiseerd is in krullen knippen of Curlsys en CC1 toepast? Dan helpen wij u graag. Krulhaar is van zichzelf droog en gaat snel pluizen. Denkt u dat uw haar eindelijk goed zit en gaat u met vochtig weer naar buiten? Dan heeft u waarschijnlijk snel last van kroes. Veel kappers passen bepaalde methoden toe om krullen te knippen. Zo wordt het haar vaak uitgedund waardoor er té veel volume ontstaat of wordt er een mes gebruikt om het haar te ‘slicen’ waardoor uw haarpunten juist pluiziger worden. Gelukkig hebben de kappers in onze salon in Katwijk veel verstand van het knippen van krullen. Bovendien passen wij Curlsys en CC1 toe: dé ideale technieken voor krullend haar. Lees snel meer over deze effectieve methodes om krullen te knippen die bij ons in Katwijk wordt gebruikt.

Curlsys kniptechniek

Er bestaat een groot verschil tussen een gewone knipbeurt en het knippen van krullen door middel van Curlsys. Bij een gewone knipbeurt pakt de kapper een bundeltje haar en knipt deze vervolgens recht af of knipt het in. Bij de Curlsys methode pakt onze kapper in Katwijk een bundeltje haar en knipt deze met een speciaal ontwikkelde schaar in een curve. Bij Curlsys kiest de kapper bovendien een bundeltje haar dat van nature bij elkaar valt. Dit zorgt voor een optimaal resultaat. Bent u benieuwd naar de Curlsys kniptechniek? Bekijk dan deze YouTube video. Om het Curlsys resultaat een extra boost te geven, maken wij gebruik van de beste haarverzorgingsproducten van onder andere het professionele merk Living Proof. Het laten knippen van krullen door onze Curlsys kapper in Katwijk heeft de volgende voordelen:

  • Het creëert structuur in de krullen.
  • Het volume wordt verdubbeld.
  • De vitaliteit en de veerkracht van het haar wordt versterkt.
  • Het haar voelt minder zwaar en droog aan.
  • Onzichtbare natuurlijke krullen komen tevoorschijn.

CC1 kniptechniek

Bij de CC1 techniek wordt nat geknipt volgens een bepaalde afdeling van het haar waarbij er verticaal geknipt wordt in plaats van horizontaal, waardoor er volume en lucht in krullen wordt gecreëerd. Krullen die volgens de CC1 techniek geknipt zijn, kunnen ook nog worden steil geföhnd. Het laten knippen van krullen door onze Curlsys kapper in Katwijk heeft de volgende voordelen:

  • Meer volume en lucht in je krullen
  • Je kunt je krullen dragen maar ook stijlen

Ons team heeft ook de CC1 level 2 (kniptechniek voor droog haar)

 

Ma

09:00 - 17:30

Di

09:00 - 17:30

Wo

09:00 - 17:30

Do

09:00 - 21:00

Vr

09:00 - 17:30