Ocrys

Ultieme verzorging en zachtheid met de Ocrys lijn van Jean Paul Myné.
Een lijn met een groot aanbod shampoos, conditioners en maskers die het haar verzachten én verzorgen. Geschikt voor ieder haartype.

• ASANA:             VOOR KRULLEND HAAR
• DEVA:                VOOR GEKLEURD HAAR
• REPAIR:            VOOR BESCHADIGD HAAR
• DEHA ECO:      VOOR DE HELE FAMILIE
• SENSITIVE:      VOOR GEVOELIGE HOOFDHUID
• BANDHA:          VOOR STIJL HAAR
• FULL-BODY:    VOOR FIJN HAAR
• HATHA:             VOOR GEBLEEKT EN CHEMISCH BEHANDELD HAAR

 

Hug

HUG Styling
Veelzijdige en toepasbare formules voor eindeloze creaties. Alle producten van HUG zijn onderling te mengen of in lagen aan te brengen om de veelzijdigheid en creativiteit van alle kapsels en haarstijlen te waarborgen. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer eindeloos mooie effecten met deze lichte, gewichtsloze en exclusieve producten. Leverbaar in 4 verschillende sterktes om de kracht van je omhelzing te doseren: sweet, balanced, intens en ultra intens!

B.JU

De nieuwste verzorgingslijn van Jean Paul Myné. Een luxe lijn dat drie producten bevat die elkaar aanvullen en bijdragen aan gezond haar.
Blooming, voor vermoeid en chemisch behandeld haar. Plumping, om broos haar een vollere look te geven. Revamping, om de haarcellen te vernieuwen en te hydrateren.
Heeft je haar nog wat extra aandacht nodig? Kies dan voor de Supreme; een leave-in conditioner met een veelzijdige werking.

Natuurlijk, 100% vegan en ecologisch, vrij van SLS en SLES.

 

Kyklos

Kyklos benadert deze natuurlijke balans
Bij balans gaat het om de juiste hoeveelheid in de juiste verhouding  niet teveel of te weinig – zodat harmonie en evenwicht ontstaat.

Balans is het uitgangspunt bij de Jean Paul Mynèonderzoeks- en ontwikkelingslaboratoriaIn samenwerking met Dr. Andrea Cardini – gespecialiseerd in trichologie en fytotherapie – is een nieuwe en exclusieve lijn ontwikkeld voorbehandelingen van specifieke problemen zoals haaruitval, kaalheid, talgafscheiding en roos.

Kyklos is de slimme, effectieve en innovatieve lijn die, dankzij de vakkundige mix van natuurlijke en plantaardige stoffen zoals essentiële oliën, het haar en de hoofdhuid verbetert – zoals blijkt uit dewetenschappelijke literatuurlijst – en het probleem doelgericht oplost. 

Kyklos is afgeleid van het Griekse “cyclus” en herstelt de oorspronkelijke balans die nodig is voor een gezonde hoofdhuid en gezond haar.

Inspiratie en ingrediënten:
aromatherapie, cosmeceuticals en nutraceuticals

Onze dagelijkse levensstijl kan van invloed zijn op de natuurlijke balans met aanzienlijke gevolgen voor ons organisme, waaronder specifieke problemen van het haar en de hoofdhuid.

We kunnen ons lichaam helpen de balans te herstellen door een geïntegreerde aanpak, waarbij aromatherapie, cosmeceuticals en nutraceuticalssamenwerken.