Neem een kappersabonnement in Katwijk

De professionals van Hairstudio NewStyle adviseren u graag en vrijblijvend over de beste keuze voor uw haar.

Neem contact op

Home ยป Abonnement

Eens per maand
Voor een vast maand tarief

22.50

Wassen/Knippen
heren

28.00

Wassen/Knippen
Dames

39.50

Kleuren
(excl. volledige high/lowlights)

68.50

knippen/Kleuren
(excl. volledige high/lowlights)

Ontdek de voordelen van een kappersabonnement bij Hairstudio NewStyle in Katwijk en laat u tegen een vast laag maandbedrag eens per maand knippen of kleuren. Zorg dat u er altijd verzorgd uitziet. Breid de abonnementen naar wens uit en kies voor de opties die passen bij de verzorging van uw kapsel. Met een kappersabonnement weet u zeker dat u altijd voor een frisse en hippe coupe gaat.

Zaak

Hairstudio NewStyle is
professional in:

  • Knippen, Kleuren & Stylen voor hem & haar
  • Kleuranalyse & Adviseren
  • Knippen van Krullen, CurlSys
  • Vervaardigen van prachtige Bruidskapsels, ook op locatie
  • Vervaardigen van mooie, stijlvolle Feest- & Galakapsels
  • Adviseren van de nieuwste haarverzorging op molecuulbasis.
  • Zetten van Extensions en Flip-in systemen

Met dit kappersabonnement bij ons in Katwijk ziet u er altijd verzorgd uit

Heeft u een sollicitatiegesprek? Een diploma-uitreiking? Dankzij ons kappersabonnement in Katwijk weet u zeker dat u er altijd tiptop uitziet. Laat uw haren wassen en knippen tegen een vast bedrag kom zo vaak als u wilt langs bij de kapper. Zelfs kleuren en het aanbrengen van low- en highlights behoord tot de opties wanneer u kiest voor een abonnement. Bent u toe aan een nieuw kapsel? Bekijk dan onze galerij en kom erachter welk kapsel bij u past. Houd het in model met een van onze haarverzorgingsmiddelen en wees verzekerd van pure perfectie.

Zo maakt u maandelijks een afspraak bij ons

Is het kappersabonnement in Katwijk iets voor u? Geeft het door aan onze medewerkers door te bellen naar 071 – 407 77 66 of vul het contactformulier in. Geniet minimaal 12 maanden lang van ons kappersabonnement en laat uw kapsel zo vaak bijwerken als nodig is bij de kapsalon in Katwijk. Prik vandaag nog een datum voor uw volgende bezoek aan onze kapperszaak te Katwijk via onze website of neem telefonisch contact met ons op. Waar gaat u volgende keer voor?