Kapsalon Oegstgeest

Plan mijn afspraak

Nieuwste kniptechnieken
Diverse abonnementen
Volledig naar uw wensen

Kapsalon in omgeving van Oegstgeest

Zoekt u naar een kapsalon in de buurt van Oegstgeest waar men uitgebreid de tijd voor u neemt? Waar u zeker bent van een vakkundige behandeling en een prachtig kapsel? En waar u professioneel advies ontvangt bij het uitkiezen van uw nieuwe kapsel? Dan is Hairstudio NewStyle waar u moet zijn. Maak vandaag nog een afspraak en plof binnenkort neer op onze kappersstoel.

Expertise in verschillende behandelingen binnen onze kapsalon dichtbij Oegstgeest

Krullend haar vergt een compleet andere behandeling dan stijl haar. En dan hebben we het nog niet eens over de verschillende diktes van het haar gehad. Wat voor type haar u ook heeft, bij Hairstudio NewStyle kunt u altijd terecht. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in behandeling van verschillende haartypes en zorgen altijd voor verbluffende resultaten. Onder andere de volgende behandelingen voeren wij met kunde uit:

  • Extensions en flip-in systemen zetten
  • Haarverzorging op molecuulbasis, Living Proof
  • Kleuranalyses en advies op maat
  • Knippen, kleuren en stylen. Dit doen we voor zowel dames als heren.
  • Speciale methode voor het knippen van krullen: CurlSys
  • Vervaardigen van prachtige bruidskapsels en galakapsels
Blond haar Katwijk aan Zee

Ma

09:00 - 17:30

Di

09:00 - 17:30

Wo

09:00 - 17:30

Do

09:00 - 21:00

Vr

09:00 - 17:30

Blonde vrouw Katwijk aan Zee

Profiteer van onze uitstekende service

Voor welke behandeling komt u naar onze kapsalon nabij Oegstgeest en Rijnsburg? Laat het ons weten door te bellen naar 071 – 407 7766 en maak meteen een afspraak! Ook wanneer u wat meer wilt weten over onze behandelingen of een andere vraag hebt, mag u ons natuurlijk altijd bellen. Mogen we u binnenkort verwelkomen in onze kapsalon dichtbij Oegstgeest?